Overige kortingen

Euromaster

Alle filialen in Nederland. 
Op vertoon van de Euromaster Autoprivékaart ontvang je 10% korting op al hun producten (zoals alle merken banden, remmen, olie, accu's, schokdempers, uitlaten, wielen, APK en onderhoudspakketten), ook in combinatie met andere aanbiedingen, echter niet in combinatie met andere kortingspassen.

Wijziging

Er is een belangrijke wijziging opgetreden in het versturen van de pas van Euromaster.

In het verleden hebben we deze pas tezamen met de HDC clubpas en de Autogrill pas toegestuurd aan de leden van de HDC ( dus niet aan alle forumleden). De pas van Euromaster was dus onderdeel van het lidmaatschap van de HDC.

Met ingang van 1 januari 2013 wordt deze pas van Euromaster vervangen door een nieuwe pas. De oude pas verliest met ingang van die datum zijn geldigheid. De nieuwe passen worden niet langer vanuit onze ledenadministratie verstuurd. Euromaster zal de verzending van deze passen centraal regelen.
Je kunt alleen nog in aanmerking komen voor deze pas als je die zelf online aanvraagt. Dat dien je te doen via:

http://www.euromaster.nl/zakelijk/autoprivepas/inloggen

De inloggegevens kun je terugvinden op het forum. Hiervoor dien je wel forumlid te zijn.
Euromaster zal je de nieuwe pas per post toesturen.

Als gevolg van deze wijziging hebben wij als bestuur besloten om met ingang van heden de pas voor alle forumleden open te stellen. Dus ook als je geen lid bent van de HDC - maar wel van het forum - kun je de pas aanvragen.

Autogrill Benelux

Ontvang 10% korting op vertoon van de Autogrill Club Card Benelux en profiteer nog meer bij Autogrill Benelux.
Waar krijgt u uw korting:
In alle restaurants Autogrill, Carestel, AC Restaurants, Pizza Hut Express, Quick, Délifrance, Deliway, Ciao, Flavours uitgebaat door Autogrill langs de autosnelwegen in België, Luxemburg en Nederland.
In alle Panos, Tomy’s en Maciotto uitbatingen van Autogrill in de Brusselse Metro.
 
Bij privé reserveringen krijgt u korting op de officiële prijzen van de Best Western Hotels uitgebaat door Autogrill in België en Tulip Inn en AC Hotels uitgebaat door Autogrill in Nederland.
In alle Autogrill uitbatingen in de Belgische treinstations*
 
De Autogrill Club Card Benelux is geldig in de deelnemende uitbatingen van Autogrill in België, Luxemburg en Nederland*. De korting kan niet worden gecumuleerd met andere promoties en zal niet gegeven worden op shopproducten (alcoholische dranken, tabak, kranten, internetkaarten …), op corporate hotel- of vergaderzaalreserveringen en op speciale hotelaanbiedingen of speciale aanbiedingen voor particulieren. Autogrill houdt zich het recht voor deze voordelen te annuleren op gelijk welk moment zonder voorafgaande kennisgeving.
 
* Burger King uitgebaat door Autogrill in Nederland en Autogrill uitbatingen op Brussels Airport niet inbegrepen.

Brezan Automaterialen

Alle filialen in Nederland en België:
Op vertoon van je clubpas ontvang je een korting die afhankelijk van het product varieert van 0% tot 30%. Vraag vooraf bij de betreffende vestiging naar het kortingspercentage. 

TFX Suspenstion Technology

De kortingsregeling van dit bedrijf staat op de pagina Limburg.