In de spiegels.....2017

Terugblik op 2017

In ons alom geprezen HDC magazine hadden we voorheen een rubriek "In de spiegels....". Hoewel het laatste HDC magazine vorig jaar verschenen is, willen we natuurlijk nog wel even terug kijken op het afgelopen jaar. Gelukkig hebben we nu de mogelijkheid om te bloggen op onze nieuwe website waarmee we ook gelijk een van de grote veranderingen van dit jaar hebben benoemd.

De nieuwe website wordt goed bezocht en er is veel informatie voor toekomstige leden terug te vinden. Natuurlijk over de club, de Deauville, maar ook over het lidmaatschap en onze activiteiten. Het was veel werk maar het resultaat is er ook naar. Het oogt fris en modern en is op ieder (mobiel) apparaat goed te lezen.

Een ander nieuwtje dit jaar is de introductie van de toercommissie die het maken van de routes door het bestuur overneemt. Heb je een mooie route dan kun je die aandragen bij de commissie. Doe dat wel snel want er wordt al aan de routes van volgend jaar gewerkt.

Ook de opfriscursus was dit jaar een nieuw initiatief. Er is door diverse leden gebruik van gemaakt. Het is verrassend hoeveel je toch weer leert, ook al rijd je al jaren iedere dag. We kunnen het iedereen aanbevelen. Gelukkig wordt de opfriscursus volgend jaar ook weer georganiseerd. Check het forum voor meer info.

Helaas zijn er ook droevige zaken die ons als club ten deel vallen. Met het overlijden van Eddy is een lid van het eerste uur van ons heengegaan. Eddy was een fervent deelnemer aan onze clubritten. We zullen hem enorm missen.

Het verheugt ons in ieder geval dat we ook dit jaar een hoop nieuwe gezichten hebben gezien. Sommige zijn net lid geworden, andere kwamen als introducee mee. De openingsrit en het HDC treffen op eerste Pinksterdag werden ook dit jaar weer goed bezocht, maar de Wijnmaandrit was ook een topper (zie foto) met bijna 45 motoren.

Met het publiceren van de toeragenda mag het duidelijk zijn dat we dit jaar (voorlopig) voor het laatst in het Sauerland de Herfstrit hebben gehouden. De laatste drie jaar was dat een waar feest met een prachtige locatie en een heel mooie omgeving. Maar gelukkig hebben we de foto('s) nog. Zie hiervoor ons nieuwe fotoalbum

Gaan we volgend jaar weer een record neerzetten met de clubkilometers? Wie zal het zeggen. Met ruim 52000 km in het afgelopen jaar zal dit nieuwe record niet zo snel te breken zijn. Aan het enthousiasme van de deelnemers zal het in ieder geval niet liggen. Nog nooit een rit meegereden? Dan moet je dat volgend jaar toch eens doen. Reuze gezellig.

Al met al een enerverend jaar. We kunnen niet wachten op het volgende seizoen. Rest ons nog om iedereen prettige feestdagen te wensen en al het goede voor het nieuwe jaar. Houd het rubber onder!

De Deauco's.

Uit ons foto-album

IMG_4400.jpg