De toercommissie

Beste motorvrienden,

Als we dit schrijven zijn we alweer druk bezig met het maken van de routes voor het komend seizoen.
Dit jaar ligt de uitdaging van routes maken bij de toercommissie.

De toercommissie heeft wat ideeën voor de routes van komend seizoen.
Vaak rijden we door gebieden waar de snelheden rond de 60km per uur liggen of zelfs nog lager en dat is prima, maar het is ook leuk om met de motor even wat door te rijden.
Nee, we vermijden de snelwegen, maar zo af en toe even een 80km-weg is ook wel even lekker.
Het voordeel van af en toe een 80km weg is dat we de routes in kilometers wat langer kunnen maken, maar we houden de rijtijden wel in de gaten.

De Honda Deauville Club probeert de routes altijd binnen de 3 uur reistijd te houden, het aantal kilometers is hierdoor minder belangrijk.Er zijn wel wat punten die aandacht vragen van de voorrijder en de volgers.
De “nicostopjes” zijn altijd heel gezellig, maar lopen in tijd nog wel eens uit en daar zullen we dit seizoen met ons allen wat beter op moeten letten.
Een “nicostopje” is bedoeld om even een sigaretje te roken en voor de “gezonde” rijder even een meegenomen consumptie te nuttigen en voor iedereen even om de benen te strekken.
Let met elkaar op dat zo’n stop niet langer duurt dan max. 15 minuten.

Wij hebben er dit jaar veel zin in en hopen dat jullie enthousiast zijn over de routes.
Mochten jullie mooie stukjes in Nederland weten en die eens willen terug zien in de routes of heb je een mooie route stuur die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over twee weken starten we het nieuwe seizoen alweer met de eerste activiteit: Het clubdiner (17-02-2018). Inschrijven kan via het forum. Krap een week later is de Motorbeurs in Utrecht. Misschien zien we je daar ook?

Vriendelijke groet,

De Deauco's.

Uit ons foto-album

Texel-lunchpunt.jpg