Opening toerseizoen

Het seizoen geopend

Na de prachtige zonnige dagen van afgelopen weekend lijkt het motorseizoen nu toch definitief z’n entree te hebben gemaakt. De meeste onder ons hebben de motoren inmiddels alweer technisch en optisch klaar gemaakt voor de komende maanden. Dit ondanks het helaas niet door kunnen gaan van de techniekdag, welke voor het laatst zou hebben plaats gevonden in een van de prachtige hallen van de Bloemenveiling in Aalsmeer.  Vanwege de winterse kou hebben we de techniekdag afgeblazen.
Komende zondag wordt er echter weer massaal deelgenomen aan de jaarlijkse aftrap van het toerseizoen: de Openingsrit van de Honda Deauville Club. Met gepaste trots mogen we vermelden dat het aantal aanmeldingen nog hoger is dan vorig jaar. Een goede keuze om deel te nemen, want het schijnt opnieuw schitterend weer te worden.

Een nieuw toerseizoen en het belooft weer mooie ritten te brengen. De toercommissie heeft de afgelopen tijd uiterste inspanning geleverd om weer een mooi pallet aan gevarieerde ritten te presenteren. Sommige ritten met wat meer kilometers dan gebruikelijk, maar dan zijn er ook wat snellere N-wegen in verwerkt. Inspiratie voor ritten blijft uiteraard altijd meer dan welkom. Dus voel je vrij om ideeën voor routes aan te dragen bij de toercommissie.Hopelijk kunnen we komend seizoen weer uitkijken naar momenten van gezelligheid, hilarische anekdotes, avontuurlijke tochten, maar vooral ook vriendschap. Heb je overigens al eens stil gestaan hoeveel vriendschappen er ondertussen zijn ontstaan dankzij deze gezellige motorclub? Wat dat betreft is het meer dan een groepje motorrijdende mensen. Het blijkt een complex netwerk van hechte vrienden, vage kennissen en alles daar tussenin.

Voor het rijden van de clubritten blijven we echter afhankelijk van de broodnodige voorrijders. We kunnen altijd nieuwe voorrijders gebruiken. Dus lijkt het je een leuke uitdaging om voor te rijden tijdens een van onze ritten, geef je dan op als aspirant-voorrijder. Het aantal deelnemers en de continuïteit van onze clubactiviteiten zijn sterk afhankelijk van deze kanjers van de motorclub (Meer info: Voorrijders en voorrijden).

Tenslotte willen we nog vermelden dat er dit jaar een Goede Doelenrit wordt gehouden. Deze wordt gereden op zondag 10 juni 2018 en komt ten goede aan Stichting Mobiliteit voor Gehandicapten. We rekenen op een hoge opkomst van onze forum- en clubleden. Dus geef je tijdig op. Meer informatie over deze rit vind je op de pagina Goede Doelenrit 2018.

Een geweldig en veilig toerseizoen toegewenst. Geniet ervan!

De Deauco's

Uit ons foto-album

20150912_144529.jpg