Leden

Onze leden

Een club heeft uiteraard geen bestaansrecht zonder haar leden. Maar wie zijn nou eigenlijk onze leden?

Het is een groep mensen die niet zomaar onder één specifieke doelgroep te benoemen valt. Wel is er één grote gemeenschappelijke deler, de Honda Deauville zelf. De meeste hebben er een of hebben er ooit een gehad, maar blijven er affiniteit mee hebben. Het is dus geen absolute voorwaarde dat je een Deauville in je bezit moet hebben om deel te mogen nemen aan onze activiteiten.

Onze club heeft ruim 500 actieve forumleden en ongeveer 300 daarvan zijn clubleden. Het is een zeer gemêleerd publiek dat bestaat uit ervaren, maar ook minder ervaren motorrijd(st)ers. Hun samenzijn kenmerkt zich door een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

De georganiseerde clubritten en het forum zijn het bindmiddel tussen de leden.
Naast de ritten wordt er onderling flink genetwerkt. Leden staan graag voor elkaar klaar en er heerst een grote onderlinge solidariteit.  

(Uitleg over het verschil tussen Forumleden en HDC-leden)

Herfstrit 2020

Omdat het vorig jaar zo'n succes was, zijn we ook in 2020 weer 4 dagen naar de Eifel geweest. Gelukkig was dit ondanks Covid-19 goed mogelijk. De bergtraining die vorig jaar niet door kun gaan, is nu wel gehouden. Alle deelnemers waren hier erg over te spreken en natuurlijk is er weer wat geleerd. De routes waren, zoals altij, prachtig mooi en er is zelfs even door Frankrijk gereden. De gebruikelijke foto op de dag van vertrek naar Nederland is geheel Covid-proof gemaakt.