Goede Doelenrit

Goede Doelenrit t.b.v SMvG

Motorrijden als gemeenschappelijke hobby bindt de leden van de HDC al jaren. We houden ervan om met een groep gezellig te rijden en tussendoor bij te kletsen. En een hobby mag wat kosten, dus een hapje en een drankje is altijd vast onderdeel van elke HDC-rit. Een aantal jaren geleden is de HDC begonnen met 1 rit per jaar iets anders aan te pakken dan de "gewone" ritten.

In plaats van elke deelnemer zelf elk kopje koffie en elk lunchgerecht te laten afrekenen, werd een all-in rit georganiseerd. Koffie/thee bij vertrek en einde, tussendoor een uitgebreide lunch en dat alles voor een vaste prijs per deelnemer. Waarom die wijziging?
Alles voor het goede doel!


Lekker aan de lunch tijdens de HDC Goede Doelenrit. (Meer foto's)


Doordat de "catering" deze dag werd geregeld door vrijwilligers en zoveel mogelijk via sponsoring werd gefinancierd, kon er aan het einde van de rit een mooi bedrag worden overgehouden, wat direct werd besteed aan het voor die rit gekozen Goede Doel.

Deze "traditie" zetten we dit jaar voort en op 10 juni wordt de Goede Doelenrit gereden ten bate van Stichting Mobiliteit voor Gehandicapten. Start en einde van de rit in het zuidwestelijkste puntje van Noord-Brabant: Hoogerheide. De lunchlocatie is (voor de deelnemers van eerdere Goede doelenritten) een nieuwe: niet meer in Heerle maar dit keer in Ossendrecht.

Doordat er met vrijwilligers wordt gewerkt en de locaties ook een beperkte capaciteit hebben, is er een maximum aantal deelnemers vastgesteld van 50. Inschrijven kan alléén via het inschrijfformulier. Lidmaatschap van de HDC is voor deze rit geen vereiste.

Dus wil je een mooie rit rijden waarbij de "catering" ook prima voor elkaar is tegen een vaste prijs? Wacht dan niet te lang met aanmelden.
Wil je gewoon lekker motorrijden en vind je het niet erg dat je daarmee gelijk een goed doel steunt? Dan geldt hetzelfde :-)


Mee doen?

Dat kan. Klik op onderstaande banner voor meer informatie en/of om je in te schrijven.

Uit ons foto-album

IMG_4379.jpg