Forumleden en HDC-leden

Forumleden of Geregistreerde gebruikers

Forumleden hebben alléén toegang tot het forum van de HDC.
Na het aanmaken van een account hebben zij beperkte rechten op dit forum.
Forumleden kunnen niet deelnemen aan de activiteiten van de HDC met uitzondering van het Honda Deauville Club Treffen.
Deze activiteit is voor iedereen gratis toegankelijk.

Note

Na de upgrade van het forum op 16-03-2019 is de naam van de groep "Forumleden" gewijzigd in "Geregistreerde gebruikers". Wij blijven echter vooralsnog de term "Forumleden" gebruiken.

HDC-leden

HDC-leden hebben een account op het forum en daarnaast toegang tot al de activiteiten die georganiseerd worden waaronder:

  • Het clubdiner
  • De techniekdag
  • Alle toerriten
  • De Herfstrit
  • Andere speciale activiteiten

HDC-leden ontvangen ook een ledenpas waarmee zij gebruik kunnen maken van kortingsregelingen. Uiteraard hebben HDC-leden uitgebreide lees-en schrijfrechten op het forum met daarop de activiteitenagenda en een speciale hoek over techniek.

Direct lid worden

Introducees

HDC-leden kunnen eventueel een introducee (al dan niet met een eigen motor) meenemen naar een reguliere toerrit (uitgezonderd de Herfstrit). Dit dient wel bij het aanmelden voor een rit aangegeven te worden.

Duo's kunnen gratis mee. Introducees op een eigen motor betalen altijd € 2,=, ook als er maar een halve rit meegereden wordt. Het bedrag dient afgedragen te worden voor aanvang van de rit bij een van de Deauco's. Het aantal introducees op een eigen motor is per HDC-lid beperkt tot maximaal 2 per toerrit.

Ben je in het bezit van een visitekaartje? Dan kun je één keer gratis meerijden. (Meer info)