Leden

Onze leden

Een club heeft uiteraard geen bestaansrecht zonder haar leden. Maar wie zijn nou eigenlijk onze leden?

Het is een groep mensen die niet zomaar onder één specifieke doelgroep te benoemen valt. Wel is er één grote gemeenschappelijke deler, de Honda Deauville zelf. De meeste hebben er een of hebben er ooit een gehad, maar blijven er affiniteit mee hebben. Het is dus geen absolute voorwaarde dat je een Deauville in je bezit moet hebben om deel te mogen nemen aan onze activiteiten.

Onze club heeft ruim 500 actieve forumleden en ongeveer 300 daarvan zijn clubleden. Het is een zeer gemêleerd publiek dat bestaat uit ervaren, maar ook minder ervaren motorrijd(st)ers. Hun samenzijn kenmerkt zich door een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

De georganiseerde clubritten en het forum zijn het bindmiddel tussen de leden.
Naast de ritten wordt er onderling flink genetwerkt. Leden staan graag voor elkaar klaar en er heerst een grote onderlinge solidariteit.  

(Uitleg over het verschil tussen Forumleden en HDC-leden)

Herfstrit 2021

Ook dit jaar zijn we weer met een grote groep naar de Eifel geweest. Er waren weer mooie routes uitgezet en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Dat er hier of daar een drup regen viel, of een complete stortbui, mocht de pret niet drukken. Volgend jaar gaan we naar een nieuwe locatie.