Leden

Onze leden

Een club heeft uiteraard geen bestaansrecht zonder haar leden. Maar wie zijn nou eigenlijk onze leden?

Het is een groep mensen die niet zomaar onder één specifieke doelgroep te benoemen valt. Wel is er één grote gemeenschappelijke deler, de Honda Deauville zelf. De meeste hebben er een of hebben er ooit een gehad, maar blijven er affiniteit mee hebben. Het is dus geen absolute voorwaarde dat je een Deauville in je bezit moet hebben om deel te mogen nemen aan onze activiteiten.

Onze club heeft ruim 500 actieve forumleden en ongeveer 250 daarvan zijn clubleden. Het is een zeer gemêleerd publiek dat bestaat uit ervaren, maar ook minder ervaren motorrijd(st)ers. Hun samenzijn kenmerkt zich door een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

De georganiseerde clubritten en het forum zijn het bindmiddel tussen de leden.
Naast de ritten wordt er onderling flink genetwerkt. Leden staan graag voor elkaar klaar en er heerst een grote onderlinge solidariteit.  

(Uitleg over het verschil tussen Forumleden en HDC-leden)

Herfstrit 2019

In 2019 zijn we voor het eerst 4 dagen naar de Eifel geweest. Er werd zelfs een bergtraining georganiseerd maar die kon helaas op het laatste moment niet door gaan. We hebben wel weer genoten van de prachtige routes die uitgezet waren door de toercommissie. Op de foto staan daarom alleen maar deelnemers met blije gezichten.