• Bergje
  • Dijkje
  • Dorpje
  • Neusjes

De Honda Deauville Club (HDC) is een motorclub voor iedereen die geïnteresseerd is in de motoren van het type NT650V of
NT700V(A), beter bekend als de Honda Deauville.

De HDC is een gezellige club van en voor Honda Deauville-liefhebbers. Bijna ieder “lid” rijdt een Deauville of heeft er één gereden. 
Dat is echter geen absolute voorwaarde.
Als je een ander type/merk motor hebt dan ben je ook van harte welkom bij deze Heel Diverse Club.... 

Ik heb een visitekaartje !

Laatste nieuws

TE LUID GELUID IS UIT

Als Honda Deauville Club zijn wij zeer verbaasd over deze actie omdat onze motoren bijna fluisterstil zijn. Wij rijden graag op een bescheiden tempo, genietend van de omgeving, in kleine groepjes een zo bochtig mogelijke route.
Daarbij horen van tijd tot tijd ook de mooie dijkwegen die ons land rijk is.

Echter, niemand die langs een dijk woont wil schreeuwen om duidelijk te maken dat men geen radler wil, maar een witbiertje.
Wij ondersteunen deze actie dan ook volledig, ook om aan te geven dat we niet de asociale motorrijders zijn die de media graag van ons maakt.
Wij zitten er dan ook niet op te wachten dat wegen afgesloten worden door overheden omdat een klein groepje het verknalt voor de overgrote meerderheid.

Zie ook de website behorende bij de actie: https://www.teluidisuit.nl

 

 

HDC introductiefilm

Geschiedenis

De HDC is opgericht op 1 mei 2009 door een groep mensen die als hobby motorrijden heeft, waarbij zij grote affiniteit hebben met de Honda Deauville. 

In 2013 is de Stichting De Deauco's opgericht. Deze stichting fungeert als het bestuur van de HDC.

Activiteiten

Door de HDC worden verschillende activiteiten georganiseerd. Het betreft voornamelijk de organisatie van toertochten waaronder het jaarlijkse Honda Deauville Club Treffen.

Ook organiseert de HDC jaarlijks een techniekdag en een clubdiner. Via het forum wordt daarover de nodige informatie gegeven.